Megújult az Aláíró-időbélyegző szoftver!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2017. október 19-étől újabb verziója érhető el a Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftvernek (KEAASZ)

A KEAASZ, egy önállóan telepíthető szoftver, amely elektronikus aláírás és időbélyegzés, valamint aláírás ellenőrzés funkciót szolgáltat.

A KEAASZ szoftver lehetőséget nyújt arra, hogy (meghatározott informatikai feltételek biztosítása mellett) alá tudjunk írni dokumentumot, egy dokumentumon lévő aláírást ki tudjunk terjeszteni, illetve segítségével ellenőrizhetjük korábban aláírt dokumentumok érvényességét is.

A megújult szoftverben olyan technológia változások történtek, amelyek a felhasználók számára a KEAASZ áltál biztosított funkciók magasabb szintű és biztonságosabb működését eredményezi.

Az Aláíró-időbélyegző szoftver legújabb verziója, valamint a hordozható változat telepített és letöltött Java futtatókörnyezettel rendelkező számítógéphez verziók elérhetőek és letölthetőek a https://eszemelyi.hu/letoltesek oldalon.

A linkre kattintva további információk olvashatóak a Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftverről, illetve letölthetőek a legújabb KEAASZ Felhasználói és Telepítési leírások is:
https://eszemelyi.hu/kartya_funkcioi/e_alairas_funkcio_alairo_alairas_ellenorzo

Közeli megjelenése várható a – jelenleg tesztelés alatt álló – Linux operációs rendszeren is használható verziónak is.