Az eSzemélyi Kliens már MacOS platformon is elérhető!

A folyamatos fejlesztések eredményeképpen, az eSzemélyi Kliens kártyaolvasó alkalmazás – a korábbiakban már támogatott Windows verziók mellett – immáron MacOS platformon is elérhető és letölthető a https://eszemelyi.hu/letoltesek oldalon.

A kártyaolvasó alkalmazás alkalmas a PIN kódok aktiválására és cseréjére, továbbá szükséges az elektronikus aláírás funkciók kezeléséhez is. Utóbbi funkcióval kapcsolatban fontos hangsúlyozni, hogy az elektronikus aláírásra és időbélyegzésre szolgáló alkalmazás továbbra is csak Windows platformra érhető el, azonban hamarosan szintén letölthető lesz MacOS platformon futtatható verzióban is. Ennek megjelenéséig a MacOS felhasználók szíves türelmét kérjük!

A már elérhető eSzemélyi Kliens alkalmazás verziókhoz kapcsolódó telepítési útmutató, végfelhasználói licencszerződés valamint felhasználói segédlet szintén a https://eszemelyi.hu/letoltesek oldalon érhető el, a Letölthető dokumentumok között.

A támogatott platformok köre hamarosan tovább fog bővülni és a jelenleg még tesztelés alatt álló Linux támogatás is megvalósul!